PostHeaderIcon NAŠIH DVADESET GODINA

Povodom navršavanja punih dvadeset godina rada, 20. travnja 2011., odlučili smo svoj višegodišnji rad i svečano obilježiti u Gradskoj knjižnici Marko Marulić.

Više...

 

PostHeaderIcon USKRSNA PRODAJA

Svoje kreativne uratke s uskrsnim motivima odlučili smo izložiti ne samo ispred udruge, već i u Marmontovoj ulici, kako bi što veći broj ljudi bio upoznat sa našim radom.

Više...

 

PostHeaderIcon ŠTO SVE IZDAJEMO

Pored „Glasnika“, Društvo uskoro priprema i kuharicu „Recepti iz radionica Kuharske akademije i Društva multiple skleroze Split“, u suradnji sa Savezom kuhara mediteranskih i europskih regija. Kuharske radionice pokazale su se vrlo uspješnima, s obzirom da su privukle veliki interes naših članova. Tim povodom odlučili smo se za malu kuharicu sa već isprobanim i dobro prihvaćenim receptima.

Više...

 

PostHeaderIcon BESPLATNO PRAVNO SAVJETOVANJE

Predstavnici Dalmatinskog odbora solidarnosti, udruge ovlaštene za pružanje besplatne pravne pomoći, posjetili su naše Društvo 22. ožujka 2011., kako bi članovima ukazali na mogućnost besplatnog pravnog savjetovanja.

Više...

 

PostHeaderIcon CRYSTALOTHERAPY – REGENERATIVNA ŠPILJA SOLI

Blagotvorno djelovanje speleoterapije odavno je poznato i njena je primjena raširena u svijetu (Njemačka, Poljska, Rusija, Engleska, Francuska, Italija, itd.). Špilja soli Crystalotherapy prva je u Splitu, a ujedno i prva u Hrvatskoj.

Više...

 
Više članaka...